New Orleans – musiken, maten, mystiken

New Orleans är trummor och trumpeter, spårvagnar och skaldjur, marknader och magnolia. Ingen annan stad har så stort utbud när det gäller att ta vara på livets goda. Boken är din bästa vän på resan dit, full av genvägar till de bästa upplevelserna, men också uppriktiga råd om sådant du kan hoppa över.

Bodil Sjöström är journalist, musikproducent, författare och tidigare chefredaktör på Vagabond. Kärleken till New Orleans väcktes för tjugo år sedan och besöken har blivit både längre och oftare. Allt finns där, de vänliga människorna och lättsamheten. Inte för inte kallas staden The Big Easy. Bodil har också varit reseledare i New Orleans.

”Jag blir ofta kontaktad av vänner, men också sådana jag inte känner, som undrar om jag har några tips inför deras resa till New Orleans. Varje gång har jag skickat iväg en lista som bara blivit längre och längre. Nu har jag utökat tipsen till en bok. Här finns nu allt det jag skulle säga till mina vänner för att få ut det allra bästa av besöket de aldrig kommer glömma.”

Innehåll:
Musik
Mat
Dryck
Sevärdheter
Lugnt och skönt
Shopping
Typiskt för New Orleans
Ta sig runt
Bo
Festivaler
Med tunn plånbok
Roadtrips
Bra att veta A-Ö

80 sidor
56 bilder
200 tips

Efter att ha tillbringat en tid i New Orleans våren/sommaren 2022, vill jag inte längre ta betalt för min bok. Åren med corona har gett The Big Easy en snyting.

Det mesta är sig likt men vad gäller restauranger och musikställen har mycket hänt. Några har bytt ägare och namn, några få har stängt, öppettiderna har förändrats.

Men, boken går absolut att använda och den kommer hjälpa dig att få ut det bästa av New Orleans. Det enda du behöver göra är att googla fram namnet på restaurangen eller musikklubben för att se om någon förändring skett. Alla webbadresser står i boken.

Skicka din beställning till hello(at)jajamensanrecords.se, allt du behöver göra är att betala frakten (ca 50 kronor).